Om oss

Din lokale maskinforretning i Hammerfest

Logo av Hammerfest Maskinforretning AS

Din lokale maskinforretning i Hammerfest

Hammerfest Maskinforretning AS har vært en ledende, lokaleid aktør i over 20 år. Vi ble grunnlagt med et enkelt mål for øye: å tilby de beste produktene, tjenestene og servicen til våre kunder.

Ekspertise fra ekte fagfolk

Vårt team består av erfarne fagfolk. Vi har bred kompetanse og dypdykk i bransjen som vil hjelpe deg med å finne de beste produktene for dine behov. Vi tar oss tid til å forstå dine unike krav og gir deg løsninger som gir deg den beste verdien for pengene dine.

Ikon av en kunde over en hånd

Vårt fokus på kundeservice

Vi tror at suksess kommer av å lytte til kundene våre, og vi er dedikerte til å forstå dine unike behov og gi deg de beste løsningene for din bedrift. Vi tar oss alltid tid til å gi deg personlig service og hjelp til enhver tid.

HAMMERFEST MASKINFORRETNING AS BLIR BIG

Hammerfest Maskinforretning AS har tegnet avtale med BIG- gruppen som medlem, medeier og partner.

Som en leverandør av verktøy, maskiner, verneutstyr og forbruksmateriell til industrien, og i tillegg leverandør av andre og ulike tjenester vil dette trygge lokale arbeidsplasser, skape en fremtidsrettet drift, et bredere sortiment og løsninger som vil styrker vår konkurransekraft. Dette er viktig når vi skal møte de utfordringene som venter framover. Ved å gå inn i dette samarbeidet forsterker vi vår mulighet til å utvikle vår frittstående posisjon og lokale profil, men samtidig får vi på en enkel måte ta del i de stordriftsfordelene BIG-gruppen tilbyr. I første omgang gir dette oss en betydelig forhandlingskraft overfor leverandører, noe som vil komme våre kunder til gode.

Våre åpningstider

Mandag – fredag: 07:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 – 13:00

Kontakt oss